Våra egna gruppträningspass

Våra egna gruppträningspass skapas och sätts ihop av våra instruktörer, därför kan övningsval, musik mm. skilja sig lite från gång till gång. Detta ger dig stor variation i träningen och du vet inte alltid vad som väntar.


Cykel

Ett svettigt och pulshöjande pass på cykel som syftar till att förbättra din kondition. Här är det instruktören som själv bestämmer upplägg och sätter ihop musik till passet. Som deltagare tar du på dig ett pulsband (om du vill) och kan sedan se din puls på vår projektorduk. Härlig musik och gruppkänsla utlovas! 25, 30 och 45 min.


Functional Training Stability
I det här passet är det fokus på styrka, rörlighet och balans för hela kroppen. Upplägget kan variera från gång till gång och du får använda dig av allt ifrån skivstång, gummiband, hantlar, kettlebells eller bara den egna kroppen som motstånd. Nivån kan enkelt anpassas genom viktval och övningsalternativ. 45 min.
Detta pass körs även utomhus i Brunnsparken.


Functional Training Hiit
Förutom styrka, rörlighet och balans har det här passet inslag av pulshöjande övningar samt ett högre tempo på hela passet som i sin tur gör detta till ett flåsigare pass än Stability-passet. Upplägget kan variera från gång till gång även här och du får använda dig av allt ifrån skivstång, gummiband, hantlar, kettlebells och den egna kroppen som motstånd. Nivån kan anpassas genom viktval och olika övningsalternativ. 45 min.

Detta pass körs även utomhus på Brunnens dansbana.

                        

Tidro

På våra tidropass får du skonsam styrketräning för hela kroppen i oljehydrauliska maskiner där du har motstånd åt båda håll. Speciellt bra för dig som känner dig stel eller har ett monotont arbete. Att jämföra med vattengympa, men det är klorfritt! 25 min.

Dancemix

Ett fartfyllt danspass med en härlig mix av olika stilar. Enkla stegkombinationer som byts ut efter varje låt och medryckande musik. Kom hit, ha roligt och låt endorfinerna sprudla! 45 min.
Detta pass körs även utomhus på Brunnens dansbana.


Bild föreställande: dancemix

 Gruppträningspass från Les Mills

Dessa pass är konceptklasser från Les Mills där en ny release släpps varje kvartal med nytt upplägg och ny musik. Här vet du vad du får och efter några gånger blir det lättare att hänga med och få ut maximalt av din träning. Läs mer om Les Mills olika gruppträningspass HÄR.

 


RPM

Ett tufft och roligt cykelpass för dig som har testat spinning tidigare. Instruktören och musiken guidar dig uppför utmanande backar och genom snabba spurter som får svetten att lacka och endorfinerna att flöda! 

50 min.


Sprint

Sprint är ett kort, men högintensivt intervallpass på spinningcykel till musik som får dig att ge allt du har. Här får din kondition ett rejält uppsving. 30 min.


Les Mills Core

Detta är ett pass med fokus på att stärka din core. Musklerna i bålen bidrar till en bra hållning och är viktiga att träna för att förebygga smärta och skador i t ex ländryggen. Du får arbeta både med egen kroppsvikt, viktskivor/hantlar samt gummiband. 30 min.

 

BodyPump™

Bodypump är en effektiv och utmanande styrkeklass med fokus på muskulär uthållighet. Du tränar igenom hela kroppen med redskap som skivstång/viktplattor och stepbräda. 45 och 60 min.  

 

BodyBalance™

Detta är en klass med influenser av Tai Chi, Yoga och Pilates. Vi jobbar med utmanande styrka och smidighet till fantastisk musik. Du får hjälp att hitta perfekt teknik på en nivå som passar dig. Varje klass avslutas med avslappning/mental träning. 60 min.


Bodycombat

Här har du ett adrenalinpumpande pass inspirerat av karate, taekwondo, kung fu och tai chi. Slag och sparkkombinationer med dig själv som enda motståndare. Du tränar både kondition, styrka och koordination. 60 min.

Bild föreställande: FEBRUARY 2020 FEEL IT ALL SOCIAL TILE BODYCOMBAT