Personlig Träning


Glädje, variation och lust är några komponenter i vår träningsfilosofi. Dessa behövs för att träningen ska bli något bestående och utvecklande. Alla har vi olika förutsättningar och behov vad gäller kost och träning. Vår uppgift är att skräddarsy ett upplägg som motsvarar just dina önskemål och behov.


Du kommer att lära dig träna för att nå dina mål, du kommer också att lära dig hur din kropp fungerar och hur du själv kan variera din träning för att ta den vidare när du har blivit ”självgående”.


Vi riktar oss till alla målgrupper, du vill kanske bli en bättre löpare, bli en bättre golfspelare eller ”bara” träna för att hålla dig stark och må bra.

Vi, som din personliga tränare, blir din inspiratör, coach, bollplank, träningskompis, piska eller morot, helt enkelt en person som på bästa sätt skapar förutsättningar för att du effektivt och säkert ska kunna nå dit du vill.

 

Vi lägger upp ditt program utefter dina personliga mål och förutsättningar och ser, genom kontinuerlig uppföljning, till att du får den träning du behöver.

 

Hur ofta du träffar din personliga tränare är helt upp till dig. Vissa väljer att träna alla pass med sin tränare, andra träffas ett par gånger per månad för att utveckla programmet och hålla motivationen uppe.

 

Vi har tre utbildade Personliga Tränare:

Heléne Mörling 
Åsa Lideström
Lina Sjösten


Vill du veta vad vi kan göra för just dig? Boka in ett första möte helt utan kostnad! 

Kontakta oss på soderkoping@worldclass.se eller ring 0121-142 61.